4 nov 2012

PUPA | CHINA DOLL COLLECTIE & LOOK

Ken jij het make up merk Pupa al? Make up van Italiaanse makelarij dat kan niet slecht zijn! De nieuwste herfst collectie van Pupa China Doll laat alvast een inspirerende indruk na op mij.
 
 
Deze gelimiteerde make up collectie bevat alles wat je nodig hebt om een complete make up look te maken. Pupa staat gekend als vrouwelijke make up en ook dit keer weten ze hierin te slagen. Highlighter en rijke glanzende parel texturen geven je meteen een extra dimensie. Het accent in deze product collectie ligt op de mond en op de ogen, terwijl de huid een porcelainen finish krijgt.
 
De centrale kleuren in deze collectie zijn blauw (deze kleur is gelinkt aan de cultuur van China), turkoois, licht roze, intens paars en tinten rood gaande van terracotta tot robijn rood.
 
bron

Leuk om te weten de Volume lipsticks uit deze collectie bevat het volucompex. Klinkt als iets vreemds, maar eigenlijk is het wel zeer interessant. Het is namelijk een speciaal complex met volufiline en hyaluronzuur (wordt soms ook ingespoten voor volle lippen) waardoor het lipvolume met 12% toeneemt na 7 dagen gebruik.

Ik besloot een recreatie te maken van de promolook, maar dan meer toepasselijk op mij. Ik gebruikte hiervoor de Pupa China Doll blush, de Pupa lipstick Luxurious Red, Pupa oogschaduw en het oogpotlood in de kleur China Blue gecombineerd met een zwarte mascara en een licht beige oogschaduw. 
 
 
Nog kort even een mini review over de producten. De kwaliteit van de oogschaduw en het oogpotlood zijn super. Het oogpotlood doet mij zelfs enigzins denken aan de M.A.C. Pearlglides. De oogschaduw zorgt voor een extra mooie glinstering zodra je deze gebruikt met een vochtige applicator/penseel. De lipstick is smeuïg van textuur en geeft een mooie glans aan je mond. En tot slot nog de Bonne Mine blush. Wat kan ik hierover zeggen buiten dat deze qua uitzicht al prachtig is. De kleur zelf is vrij subtiel, maar kan uiteraard opgebouwd worden. En een leuk detail de geur van deze blush is hemels (is geparfumeerd).

 
Voor verkooppunten bij jou in de buurt mail naar info@neolabo.be of bel 093645110.
 
Lasting Colour Nagellak  verkrijgbaar in 6 tinten: Lotus Pearly Pink, Eccentric Violet, Deep Ruby, Lucky Red, Pearly Jade en China Blue - 6.30 euro per stuk
Volume lipstick verkrijgbaar in 4 tinten: Shanghai Nude, Pink Desire, Luxurious Red en Crimson Decadence - 19.50 euro per stuk
Multiplay oogpotloden verkrijgbaar in 4 tinten: Kimono Pink, Taupe Opulence, China Blue en Eccentric Violet - 13.20 euro
Luminys Touch pearly edition face illuminator - 17.25 euro
China Doll blush - 24.30 euro
Wet & Dry pure pearl effect oogschaduw verkrijgbaar in 4 tinten: Kimono Pink, Oriental Dark Violet, Taupe Opulence en China Blue - 16.50 euro per stuk
 
 
Weet deze collectie jou te inspireren?


11 opmerkingen: