29 jan 2013

GUERLAIN | CILS D'ENFER COLLECTIE SWATCHES & LOOK

De Guerlain lente collectie is niet nieuw meer, aangezien ik al eerder de promo foto's liet zien. Maar promo foto's kunnen nog zo mooi zijn, vandaag gaan we over naar de echte eye candy producten van de Cils d'Enfer collectie.
Eerst en vooral een groot applaus voor de prachtige verpakkingen van de lipsticks. Ze hebben geen klassieke dop, maar wel aan de zijkant een klein knopje waarmee je de lipstick te voorschijn tovert als het ware. In de collectie zitten twee Rouge Automatique lipsticks met eerder een neutrale kleur en twee Shine Automatique lipsticks met een opvallende paarse tint. Ik heb van beide soort een lipstick om uit te proberen namelijk Ballade (Rouge Automatique) en Flirt (Shine Automatique). Beiden hebben ze een fijne, gladde textuur en voelen prettig aan op de lippen. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar de kleur Ballade, maar de framboos kleurige Flirt is zeker en vast een kleur die bij mij in de smaak valt. Maar dan eerder voor occasioneel gebruik ipv overdag. Shine Automatique lipsticks zijn net een tikkeltje meer glossy terwijl de Rouge Automatique lipsticks meer kleur afgeven.
Shine Automatique Flirt
Rouge Automatique Ballade
Niet alleen de lipsticks zijn twee toppers. Ook de oogschaduw paletten of Ecrin 4 Couleurs zoals ze genoemd worden bij Guerlain zijn de moeite waard om naderbij te bekijken. Bijzonder is dat Guerlain kiest voor kleur dit voorjaar. En niet meteen zachte tinten. Ongeacht voor wel palet je kiest, je kan hiermee een perfecte smokey eye mee creëren. Maar uiteraard niet alleen dat, een zachte look voor overdag met de twee lichtere tinten is zo gefixed.

Coup de Foudre is een beetje "een specialeke" als je het mij vraagt. Groene tinten worden gecombineerd met een opvallende perzikkleurige accent tint. Niet meteen een gewone combinatie. Verschrik niet, want deze perzikkleur kan je snel en eenvoudig vervagen met de rest om zo tot één geheel te komen. De kwaliteit is prima, de oogschaduws zijn zacht van textuur zonder dat ze aanvoelen als zachte boter.
Coup de Foudre

Attrape-Coeur bevat drie harmoniserende paars tinten en een melk witte highlighter. Stuk voor stuk hebben ze een subtiele glans zonder dat het te opvallend is. Naarmate je ouder wordt vermijd je best shimmers. Deze zetten rimpels en fijne lijntjes extra in de verf, maar met deze subtiele glans erin mikt Guerlain zowel op jong als oud. Goed gedaan als je het mij vraagt.
Attrape-Coeur

En om een totaal beeld te krijgen van de hele look maakte ik een look met het Attrape-Coeur pallet in combinatie met beide lipsticks. Geen paniek, want het Coup de Foudre palet komt ongetwijfeld binnenkort ook nog eens langs in een look.

Ballade als lipstick

Flirt als lipstick

De collectie is beschikbaar vanaf de maand januari in de parfumerie
Oogschaduw palet - 55.10 euro
Rouge Automatique - 34.96 euro
Shine Automatique - 34.96 euro
Wat vind jij van deze lente collectie?



9 opmerkingen: