10 jan 2014

BEAUTY NIEUWS # 1

De maand januari is nog maar pas van start gegaan of er stromen al massa's mailtjes binnen van allerlei nieuwe productlanceringen. Hoogtijd om deze nieuwigheden even te bundelen in een beauty nieuws update.

Het is OPI weer gelukt om een bekende ster te strikken voor een samenwerking  mee aan te gaan. Ditmaal drukt Gwen Stefani haar stempel op de collectie. De blikvanger is de rode nagellak die geïnspireerd is op haar signature lipkleur. Daarnaast mogen we ook twee nieuwe finishes verwachten namelijk een semi matte nagellak in goud en zwart en een zilverkleurige metaallak. De collectie is vanaf eind februari 2014 te koop en is gelimiteerd. Prijzen vanaf 14.95 euro.


Nog meer nagellak nieuws, namelijk vanuit de hoek van Only You. Het merk heeft ter gelegenheid van Valentijn (wat wel nog even is, maar kom) twee nagellakkits samengesteld: Love en Princess. Waarbij je telkens drie kleuren nagellak krijgt en een boel nagelstickers om je helemaal in de love mood te brengen. Weliswaar zijn deze setjes iets budgetvriendelijker dan de lakjes van OPI. Te koop vanaf 15 januari 2014 bij Ici Paris XL. Deze kits zijn gelimiteerd.

  

De trend van de dikke lipbalm potloden zet zich ook in 2014 nog verder. Rimmel lanceert namelijk zes kleuren van de Lasting Finish Colour Rush. Het voelt aan op de lippen als een balsem, maar met een intense kleur en een lange houdbaarheid. Het merk heeft ook het beste beentje voorgezet om leuke namen te bedenken: give me a cuddle, make me blush, rumour has it, the redder the better, on fire en drive me nude. Te koop bij de drogisterij vanaf februari 2014. Prijs per stuk 9.99 euro.

Drive me Nude
The Redder The Better

   
Fan van natuurlijke make up? Dan ben je ongetwijfeld geïnteresseerd in de nieuwe limited edition Chorus collectie van Dr. Hauschka. De inspiratie voor dit kleurenpalet vonden ze terug in de voorjaarspracht van Moeder Natuur. De lijn bestaat uit zes nieuwe producten waarbij je zelf kan bepalen of je voor een ingetogen of net uitdagende look gaat vandaag. De driedelige blush lijkt mij heerlijk om in het voorjaar te kunnen gebruiken. Hiermee kan je jezelf meteen een gezonde blos geven. Te koop vanaf februari 2014, prijzen vanaf 12.50 euro.


Et voilà de kop is er vanaf, de eerste beauty update voor 2014 staat online. Aangezien er iedere week tamelijk wat nieuwtjes binnenstromen, ga ik proberen op regelmatige basis de leukste te bundelen. En deze te presenteren in een kort overzichtje voor jullie. Al is het wel nog even wachten, want de meeste producten zijn te koop vanaf februari met uitzondering van de schattige kitjes van Only You.

5 opmerkingen:

  1. Ik ben naar alles wel benieuwd, maar toch vooral naar die lipproducten van Rimmel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke nieuwtjes :) veel mooie nagellak

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oooh de nieuwe Dr.Hauscka collectie ziet er goed uit! Daar wil ik wel meer van zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oeh ben wel benieuwd naar de dikke potloden van Rimmel, zullen wel goed gepigmenteerd zijn, althans dat hoop ik haha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben wel heel benieuwd naar de twee nagellakkits, ziet er leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen