20 jul 2014

WIN EEN BOX VOL HEERLIJKE GOODIES VOOR EEN LADIES NIGHT - GESLOTEN

Zin om samen met je vriendinnen jezelf even te verwennen en terwijl te sippen van een glaasje cava? Hoor ik daar een dikke vette ja?! Dan heb ik goed nieuws voor jou! Ik mag namelijk samen met Poly Palette vier dames gelukkig maken met één verwenbox. Lees snel verder voor alle details omtrent deze winactie.
 

Poly Palette is een merk gespecialiseerd in haarkleuringen die je eenvoudig weg kunt kopen bij de drogisterij. Nieuw in hun assortiment zijn de Perfect Gloss Color semipermanente haarkleuringen.Tegenwoordig verkiezen vrouwen een kleuring die je haren shiny maakt, maar daarnaast ook een verzorgende werking heeft. En daaraan beantwoordt deze Gloss Color perfect. Tot acht weken lang glanzende lokken zonder het gebruik van ammoniak en de hydraterende jojoba crèmespoeling voor nadien voedt je haren in de diepte. Tenslotte zorgen fruitige frambozen- en appeltonen, viooltjes en rozen voor een extra geurdimensie. De kleuring is verkrijgbaar in 10 tinten: glossy zwart, donker espresso, pure chocolade, donker robijnrood, intense cacao, subtiel mahonie, sweet mocca, praline blond, honing blond en extra licht blond. 


Wil je graag deze semipermanente haarkleuring uitproberen samen met drie vriendinnen? Dan heb ik goed nieuws! Wat valt er te winnen? Een verwenbox met daarin 4 haarkleuringen (de kleuren mag je zelf kiezen), 4 handdoeken, een spiegel, nagellak, lipgloss en een fles cava. 

Wat moet je doen om te winnen? Mailen naar beautytreasures@hotmail.be en vertel mij hoe jouw perfecte ladies night eruit ziet. Meedoen kan tem 31/07/14. De winnaar ontvangt op 01/08/14 een mailtje en dient dan ook de 4 gewenste haarkleuringen door te geven. Winactie enkel op voor Belgische deelnemers.


Extra winkansen? 

Veel succes!

Beauty Treasures


1 opmerking:

  1. Leuk! Ik ben je gaan volgen op instagram :)
    Helaas alleen voor belgie.

    Fijn weekend nog!

    BeantwoordenVerwijderen