1 sep 2014

GUERLAIN | TERRA TROPICA BRONZER

De weersvoorspellingen voor deze week klinkt als muziek in de oren. Laten we de zomer nog even vasthouden! Guerlain lanceerde dit jaar twee prachtige bronzers. Eerder zag je de Terracotta Sun Celebration voorbij komen, vandaag een andere limited edition bronzer Terra Tropica


Een hoog cultgehalte heeft deze Poudre Duo Soleil & Blush dankzij de unieke vormgeving met reliëf en het XXL formaat. Met dit poeder kan je jezelf makkelijk dikke maatjes noemen als je houdt van een natuurlijke gezonde bruine teint.

Guerlain liet zich inspireren door de zonsondergang in het Amazonewoud. Twee gegraveerde zonnen in verschillende nuances maken van deze bronzer een universele terracotta. Een bedwelmende paradijselijke geur van tiarébloemen geven een extra toets. J'adore! Na enkele malen het poeder gebruikt te hebben, verdwijnt de gouden overspray van de zonnen.


Zelf gebruik ik deze gelimiteerde editie heel graag. De kleur van deze variant is wat subtieler en oogt zachter. Het geeft een natuurlijk effect en een mooie iriserende finish aan de huid. Het liefste gebruik ik de twee nuances apart, maar uiteraard is een swirl door beiden ook zeker draagbaar. De blush is een mooie perziktint die voor een frisse blos zorgt. Ik hou nu eenmaal van een goed aangezette blush, vandaar dat ik deze perzik kleur wat meer opbouw. Terra Tropica vind ik een aanrader voor de lichte huidtypes onder ons. Haast je snel naar de winkel mocht je graag deze limited edition in huis halen. Want op is op.

Te koop bij Planet Parfum en erkende onafhankelijke Guerlain verkooppunten.
Guerlain Terra Tropica 16 gram - 65.97 euro


Beauty Treasures

4 opmerkingen: